YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

22.08.1981 tarihinde Erzurum’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladı. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinde, yüksek lisans eğitimi Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı. Askerliğini kısa dönem denizci olarak İstanbul Beylerbeyinde bulunan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Eğitim Komutanlığında yaptı. Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu üyeliğinde bulundu. Youth Exchange programlarına katılan TARIKDAROĞLU, halen Afrika Anadolu Derneği’nde Yönetim Kurulu üyesidir. 13 Haziran 2011 tarihinde Sağlık Bakanlığı Müşavirliğine atandı.13 Haziran 2011- 24 Ocak 2013 tarihleri arasında Sağlık Bakanı Prof.Dr. Recep Akdağ ‘ın Siyasi Danışmanı olarak çalışan TARIKDAROĞLU, aynı görevi 61. Hükümet döneminde Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile de sürdürdü. 7 Haziran 2015 milletvekilliği Genel seçimlerinde Erzurum’dan aday gösterildi. 11 Kasım 2015 tarihinde Sağlık Bakanı Sn.Mehmet Müezzinoğlu’nun Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirildi. 06 Eylül 2016 tarihinde atandığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn.Mehmet Müezzinoğlu’nun Özel Kalem Müdürlüğü görevini halen sürdürmekte olan Sendikamızın Yönetim Kurulu Başkanı TARIKDAROĞLU, evli ve bir çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Sayın GÜNAYDIN'ın özgeçmişi hazırlanmaktadır.

1967 yılında Samsun’da doğdu. 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1991 yılında mühendis olarak başladığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü, Bölge Müdür Yardımcısı, Bölge Müdürlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde çalıştı. 22 Temmuz 2016 tarihinden itibaren DSİ Genel Müdürü olarak görevini yürütmekte olan Sendikamızın Yönetim Kurulu üyesi olan Acu , evli ve iki çocuk babasıdır.

04.12.1975 tarihinde Bingöl’de doğdu. Bingöl Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde okudu. Aynı üniversitede Mühendislik Fakültesi “Enerji” ana bilim dalında yüksek lisans yaptı. 1998 yılında Fırat Nehri havzasında; Karakaya HES İşletme Müdürlüğünde Makine Mühendisi olarak iş hayatına başladı. 1998-2006 yılları arasında; Karkamış HES, Batman HES, Dicle HES ve Kralkızı HES’lerde çalışmalarda bulundu. 2006 yılında EÜAŞ Genel Müdürlüğü Hidrolik Santraller Daire Başkanlığına atandı aynı yıl ETKB Hukuk Müşavirliği BÜNYESİNDE OLUŞTURULAN Çeaş-Kepez komisyonunda denetim ve inceleme yapmak üzere Teknik Uzman olarak çalıştı. 2007-2009 yılları arasında Enerji işleri Genel Müdürlüğünde Görevli Şirketler Şube Müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra Çevre Daire Başkanlığında Teknik Şef ve Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 17 Ekim 2014 tarihi itibariyle Çevre Daire Başkanlığına Daire Başkanı olarak atandı. Halen EÜAŞ Genel Müdürlüğü Çevre ve Kamulaştırma Daire Başkanı olarak çalışmaktadır. Hidrolik Santrallerde, su türbinlerinin verimliliği ve saha testleri ayrıca Fırat Havzasında bulunan HES’lerde, türbin çarklarında meydana gelen kavitasyon olayı ve önleme konularında yüksek lisans seminer ve tez çalışmaları bulunmaktadır. Enerji ve çevre konuları üzerine bir çok dergide yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. Aynı zamanda enerji kongrelerinde ve sempozyumlarında teknik makaleleri bildiri olarak sunulmuştur. Sendikamızın Yönetim Kurulu üyesi olan SAV, evli ve 2 çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

Sorgun İmam Hatip Lisesindeki eğitimini takiben, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgeler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 1994-1996 yılları arasında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Stajını tamamladı. 1996-1997 yılları arasında Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı, 1997-2000 yılları arasında Devlet Personel Uzman Yardımcısı , 2000-2004 yılları arasında Devlet Personel Uzmanlığı, 2004-2007 yılları arasında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Vekilliği, 2007-2012 döneminde Sosyal Güvenlik Kurumu İnsan Kaynakları Daire Başkanı ve Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. Denetim Kurulu üyeliği, 2012-2014 yılları arasında Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Müşavirliği, 2014 yılında SGK Muhasebe Dairesi Başkanlığı, 2015 yılında Devlet Personel Başkan Yardımcılığı ile aynı yıl Devlet Personel Uzmanlığı görevlerinde bulunan Sendikamız Yönetim Kurulu Üyesi KAHRAMANOĞLU, 2015 yılında atandığı TÜBİTAK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevini halen sürdürmekte olup,İngilizce ve Arapça bilmektedir.