YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

1967 yılında Samsun’da doğdu. 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1991 yılında mühendis olarak başladığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü, Bölge Müdür Yardımcısı, Bölge Müdürlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde çalıştı. Temmuz 2016 ile Ağustos 2018 tarihleri arasında DSİ Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Sendikamızın Yönetim Kurulu Başkanı olan ACU , evli ve iki çocuk babasıdır.

Sayın GÜNAYDIN'ın özgeçmişi hazırlanmaktadır.

04.12.1975 tarihinde Bingöl’de doğdu. Bingöl Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde okudu. Aynı üniversitede Mühendislik Fakültesi “Enerji” ana bilim dalında yüksek lisans yaptı. 1998 yılında Fırat Nehri havzasında; Karakaya HES İşletme Müdürlüğünde Makine Mühendisi olarak iş hayatına başladı. 1998-2006 yılları arasında; Karkamış HES, Batman HES, Dicle HES ve Kralkızı HES’lerde çalışmalarda bulundu. 2006 yılında EÜAŞ Genel Müdürlüğü Hidrolik Santraller Daire Başkanlığına atandı aynı yıl ETKB Hukuk Müşavirliği BÜNYESİNDE OLUŞTURULAN Çeaş-Kepez komisyonunda denetim ve inceleme yapmak üzere Teknik Uzman olarak çalıştı. 2007-2009 yılları arasında Enerji işleri Genel Müdürlüğünde Görevli Şirketler Şube Müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra Çevre Daire Başkanlığında Teknik Şef ve Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 17 Ekim 2014 tarihi itibariyle Çevre Daire Başkanlığına Daire Başkanı olarak atandı. Halen EÜAŞ Genel Müdürlüğü Çevre ve Kamulaştırma Daire Başkanı olarak çalışmaktadır. Hidrolik Santrallerde, su türbinlerinin verimliliği ve saha testleri ayrıca Fırat Havzasında bulunan HES’lerde, türbin çarklarında meydana gelen kavitasyon olayı ve önleme konularında yüksek lisans seminer ve tez çalışmaları bulunmaktadır. Enerji ve çevre konuları üzerine bir çok dergide yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. Aynı zamanda enerji kongrelerinde ve sempozyumlarında teknik makaleleri bildiri olarak sunulmuştur. Sendikamızın Yönetim Kurulu üyesi olan SAV, evli ve 2 çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

Sorgun İmam Hatip Lisesindeki eğitimini takiben, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgeler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 1994-1996 yılları arasında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Stajını tamamladı. 1996-1997 yılları arasında Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı, 1997-2000 yılları arasında Devlet Personel Uzman Yardımcısı , 2000-2004 yılları arasında Devlet Personel Uzmanlığı, 2004-2007 yılları arasında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Vekilliği, 2007-2012 döneminde Sosyal Güvenlik Kurumu İnsan Kaynakları Daire Başkanı ve Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. Denetim Kurulu üyeliği, 2012-2014 yılları arasında Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Müşavirliği, 2014 yılında SGK Muhasebe Dairesi Başkanlığı, 2015 yılında Devlet Personel Başkan Yardımcılığı ile aynı yıl Devlet Personel Uzmanlığı görevlerinde bulunan Sendikamız Yönetim Kurulu Üyesi KAHRAMANOĞLU, 2015 yılında atandığı TÜBİTAK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevini halen sürdürmekte olup,İngilizce ve Arapça bilmektedir.

1956 yılında Çorum-Sungurlu İlçesine bağlı Çadırhüyük Köyünde doğdu. İlköğrenimini köyünde, ortaokulu Çankırı-Kızılırmak’ta, endüstri meslek lisesini 1976 yılında Sungurlu’da, yüksek öğrenimini 1986 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümünü bitirerek tamamladı. 1976 yılında Ankara Ulus Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Teknisyenliğine atandı. 1979-1981 tarihleri arasında uzun dönem askerlik hizmetini yerine getirdi. Askerlik sonrası Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünde ve bağlı bazı okullarda çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 02.06.1987 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı İşletmeler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atanmış olup, halen Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünde İnsan Kaynakları (İşçi işveren ilişkilerinden sorumlu) Şube Müdürü olarak çalışmaya devam etmektedir. Alımcı ayrıca, 1993 yılında kısa adı TÖMER olan Ankara Üniversitesi Türkçe Öğretim Merkezinden altı ay süreli İngilizce Kurs belgesi, Bakanlığımızca beş ay süreyle düzenlenen İngilizce kurs başarı belgesi, yine kısa adı ATAUM olan Avrupa Topluluğu Araştırma ve Uygulama Merkezinden AB konusunda hem Temel Eğitim hem de Uzmanlık seviyesinde iki sertifikanın yanında, TKY, bilgisayar vb konularında onlarca kurs veya seminer belgesi sahibidir. Almanya, Türkmenistan, KKTC gibi bazı dış ülkelere resmi veya özel seyahatlerde de bulunan Sendikamız Yönetim Kurulu Üyesi ALIMCI evli ve iki çocuk babasıdır.